EVIASPORTSΒ΄ ΕΠΣΕΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ερμήλιος: Απέκτησε τον Ηλ. Αργυρό

Σημαντική μεταγραφική κίνηση για τον Ερμήλιο με την απόκτηση του Ηλία Αργυρού, απ’ τον ‘γειτονικό’ ΑΠΚΟ.

Ο Αργυρός είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως επιθετικός χαφ και προέρχεται από τα ‘σπλάχνα’ του ΑΠΚΟ Δροσιάς, με τη φανέλα του οποίου είχε φέτος 8 συμμετοχές και 3 γκολ, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Την περσινή σεζόν, ως και τον Δεκέμβριο αγωνιζόταν σε ομάδα της Κρήτης (όπου σπούδαζε) με 15 συμμετοχές-7 γκολ και απ’ τον Γενάρη ως το τέλος της σεζόν αγωνίστηκε στον ΑΠΚΟ με 7 συμμετοχές-6 γκολ, κατακτώντας με την ομάδα της Δροσιάς το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΕ και την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Ο προπονητής του Ερμήλιου Παναγιώτης Ελευθερίου δηλώσε τα εξής για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του:

‘Για την ομάδα μας ειναι μια σπουδαία μεταγραφή.

Ο Ηλίας ειναι παίχτης μεγαλύτερης κατηγορίας και αυτός είναι και ο λόγος που πολιορκήθηκε απο αρκετές ομάδες, αλλα η εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου και η μεγάλη μου θέληση να συνεργαστώ μαζί του τον έφερε στην ομάδα μας.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δεν αποκτάμε απλά εναν πολύ καλό παίχτη, που θα μας βοηθήσει τα μέγιστα στο αθλητικό κομμάτι αλλά και εναν σπουδαίο χαρακτήρα, γιατί με την πλειοψηφία του ρόστερ μας να απαρτίζεται απο νεαρούς αθλητές, βασικό μας κριτήριο των αθλητών που θα προστίθενται στο ρόστερ είναι πρωτίστως το τρίπτυχο Χαρακτήρας – Ταλέντο – Όρεξη για Δουλειά & Βελτίωση. Τον καλωσορίζω και του εύχομαι να ειναι υγιής!’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Διαγόρας Στεφανοβικείου-Αρτάκη 1-1

Κώστας Λαγός

Κύπελλο ΕΠΣΕ: Πανόραμα (20/10)

eviasports

Γκ. Τόρα: ‘Η ομάδα έδειξε ότι έχει ψυχή’

Χρήστος Σεφερλής