EVIASPORTS Γ' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Μονόδρυ-Αθλόπολις 4-3

Η Αναγέννηση Μονοδρίου επικράτησε στην έδρα της με 4-3 της Αθλόπολις, για τη δέκατη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΕ.

Το παιχνίδι είχε μεγάλο ενδιαφέρον, με ανατροπές στο σκορ και αγωνία ως το τελευταίο σφύριγμα του Μπούρικα. Μόλις στο πρώτο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όμως στο επόμενο λεπτό ο Δ. Βουρδάνος ισοφάρισε για την Αθλόπολις. Στο 13′ ο Καψούλης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στο Μονόδρυ, αλλά στο 19′ ο Παριανός έφερε και πάλι το μαρς στα ίσα.

Στο 50′ ο Ι. Μπαλάνος ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους κανόντας το 2-3. Στη συνέχεια όμως οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν και εκείνοι το σκορ. Αρχικά στο 67′ ο Πούρης ισοφάρισε σε 3-3 και στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα ο παίχτης-προπονητής της Αναγέννησης Νίκος Περήφανος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπούρικας-Γάτος-Παπαθανασίου

ΓΚΟΛ: 1′ Κοτρόζος, 13′ Καψούλης, 67′ Πούρης, 90′ Περήφανος-2′ Βουρδάνος Δ., 19′ Παριανός, 50′ Μπαλάνος Ι.

Μονόδρυ (Νίκος Περηφάνος): Αντωνίου Γρ., Αντωνίου Γ., Σπύρου Σ., Καρτελιάς (63′ Κεπενέκος) Κωτσής, Πούρης, Γιαννακός, Καψούλης (77′ Μαρτσούκος), Πασσάς (88′ Περήφανος), Χότζα, Κοτρόζος.

Αθλόπολις (Παναγιώτης Αφράτης): Πολυκαρπίδης, Μπάλανος Δ. (77′ Χαλικόπουλος), Αμιρίδης, Βουρδάνος (61′ Κωτσαλάς), Γεωργαντόπουλος Π., Μαρίτσας, Μπαλάνος Ι., Κώνστας, Γεωργαντόπουλος Κ., Παριανός (55′ Υμεράι).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ Εθνική: Σε καλό δρόμο η επιδότηση των τεστ κορονοϊού

eviasports

Κ18-Κ20 ΕΣΠΑΑΑ: Αποτελέσματα & βαθμολογίες (18-19/11)

Κώστας Λαγός

Γκ. Τόρα: ‘Η ομάδα να ξαναβρεθεί εκεί που την έχουμε συνηθίσει’

Κώστας Λαγός