EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΛΕΣ

Παντριαδικός: Όταν ο πρόεδρος… οργώνει!

Για τους κατοίκους της Τριάδας η ομάδα του χωριού, ο Παντριαδικός, είναι το καμάρι τους, όντας σύλλογος με αξιοπρόσεκτο παρελθόν στα πρωταθλήματα της Εύβοιας και σταθερή δύναμη τα τελευταία χρόνια στη μεγάλη κατηγορία του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον πρόεδρο του Παντριαδικού Κώστα Κωνσταντάρα να βρίσκεται πάνω στο ειδικό τρακτεράκι και να φροντίζει για τη συντήρηση του γηπέδου. Ο κ. Κωνσταντάρας μιλώντας στο eviasports τόνισε ότι το μυστικό για τη σταθερή πορεία της ομάδας της Τριάδας αλλά και την καλή κατάσταση του γηπέδου, είναι ότι όλοι μαζί στο χωριό ‘προσπαθούμε να υπάρχει η ομάδα αλλά και το γήπεδο, χωρίς να ξεχωρίζουμε ρόλους και θέσεις’.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: ‘Όλοι προσπαθούμε για το χωριό, για το σύλλογο και την ομάδα και κάνουμε ότι μπορούμε. Είμαστε όλοι μαζί μια ομάδα, όλοι μαζί προσπαθούμε να υπάρχει η ομάδα αλλά και το γήπεδο, χωρίς να ξεχωρίζουμε ρόλους και θέσεις. Είναι ένα γήπεδο 20 χρόνων, που το φτιάξαμε εμείς και το συντηρούμε εμείς. Δεν έχουμε τη βοήθεια από κανέναν, μόνοι μας τα κάνουμε όλα και γι’ αυτό υπάρχει αυτό το γήπεδο ακόμα. Προσπαθούμε να το έχουμε καθαρό, περιποιημένο έτσι ώστε να το έχουμε στην ίδια κατάσταση και τα επόμενα 20 χρόνια.’

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τ. Ταυταρίδης: ‘Θέλουμε μια νίκη για ν’ ανέβουμε ψυχολογικά & βαθμολογικά’

Χρήστος Σεφερλής

Γ’ ΕΠΣΕ: Μετάθεση ημερομηνίας 1ης αγωνιστικής

Κώστας Λαγός

EΔ/ΟΔΠΕ: ‘Παράνομοι οι νέοι πίνακες διαιτητών της ΚΕΔ/ΕΠΟ’

eviasports