Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα Βατώντα, που επικράτησε στην έδρα του με 1-0 του Παντριαδικού, για την ένατη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ.
Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη χάρις στο γκολ του Γιαννουκάκου στο 27′. Μέχρι το 30′ περίπου οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, στη συνέχεια ο Παντριαδικός ισορρόπησε και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 77′ ο Αστέρας είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Γιαννουκάκο, ο οποίος σε φάση τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, δεν βρήκε το στόχο.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκάτσος-Δάλλας-Κοντογιαννίδης.
ΓΚΟΛ: 27′ Γιαννουκάκος.
Αστέρας Βατώντα (Γιάννης Λεζγής): Σταθαράς, Κοτρότσιος, Νεσίμι, Τσώκος, Ντούκα, Χασανλάρι, Χρόνης (90’+2′ Μπασινάς), Γούναρης (89′ Γούσιας), Τζαφέρος (46′ Βλάχος λ.τ.), Γιαννουκάκος (83′ Κατόλης), Κικίδης.
Παντριαδικός (Βασίλης Τσιμιχόδημος): Οικονομίδης, Καραμπέτσος (55′ Πασάι), Ταψής, Γκρινιάρης, Τζάβρας, Νόνας (77′ Πατερίτσας, Τσιμιχόδημος, Κατσίμπρας, Παπακωνσταντίνου (46′ Χασάνδρας Γ.), Μουτουσίδης, Χασάνδρας Δ.
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς