Στο stereabasket.gr μίλησε η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου, για τα έργα που έχουν γίνει και αυτά που θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα, σε αθλητικό επίπεδο. Μεταξύ άλλων, ο προγραμματισμός προβλέπει τοποθέτηση πρόσθετης εξέδρας στο κλειστό γυμναστήριο Ιστιαίας, πίσω απ’ το ένα καλάθι!
Η κ. Ευσταθίου στα χρόνια της θητείας της έχει να επιδείξει σημαντικά έργα και στο αθλητικό κομμάτι, δείχνοντας την στήριξη της έμπρακτα στον αθλητισμό της περιοχής.
Συγκεκριμένα, πέρσι τοποθετήθηκε παρκέ στο κλειστό της Αιδηψού, ενώ κάτι αντίστοιχο έγινε φέτος και στο κλειστό της Ιστιαίας. Μετά τη διοργάνωση της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Νεανίδων πέρυσι στην Αιδηψό, τον ερχόμενο Μάρτιο θα γίνει ένα ακόμη μια σημαντική αθλητική διοργάνωση στο δήμο, με τη διεξαγωγή του φετινού final-4 του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών (22-24/3/2019), στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστηρίο Ιστιαίας. Η κ. Ευσταθίου παρακολουθεί τακτικά όλες τις ομάδες της περιοχής, έτσι το περασμένο Σάββατό ήταν παρούσα στο ντέρμπι της Α’ ΕΣΚΑΣΕ Τελεθριακός-ΧΒΑ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις της κ. Ευσταθίου: ‘Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση της Β. Εύβοιας στόχος μας ήταν να αναβαθμίσουμε τους αθλητικούς χώρους, πρώτα απ’ όλα γιατί μας ενδιαφέρει τα παιδιά μας να παίζουν σε ασφαλείς χώρους και στη συνέχεια γιατί θέλουμε να προωθήσουμε το κομμάτι του αθλητικού τουρισμού και να είμαστε σε θέση να φιλοξενούμε Πανελλήνιους αγώνες.
Ξεκινήσαμε λοιπόν με την αναβάθμιση των γηπέδων ποδοσφαίρου και αυτή τη στιγμή ολοκληρώνονται οι εργασίες στο δεύτερο γήπεδο για να ξεκινήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα οι εργασίες και σε τρίτο γήπεδο, στην περιοχή των Ωρεών.
Όσο αφορά το μπάσκετ, είχαμε την ολοκλήρωση των έργων στο κλειστό της Αιδηψού όπου και φιλοξενήσαμε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων και από φέτος ξεκινήσαμε τα έργα αναβάθμισης στο κλειστό γήπεδο της Ιστιαίας με την τοποθέτηση παρκέ αλλά και καθισμάτων.
Έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία με τον πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Γ. Βασιλακόπουλο και αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η ανάληψη και της διοργάνωσης του final-4 του κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών που θα γίνει στην Ιστιαία στις 22-24 Μαρτίου 2019.
Τα έργα στο κλειστό γυμναστήριο της Ιστιαίας θα συνεχιστούν, θα θα αναβαθμιστούν τα αποδυτήρια, ο περιβάλλοντας χώρος ενώ θα υπάρξει και τοποθέτηση πρόσθετης εξέδρας.
Περιμένουμε αρκετό κόσμο στις μέρες του Final-4 και είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τις ομάδες αλλά και τους φιλάθλους τους στην Ιστιαία και την Αιδηψό όπου έχουμε την κατάλληλη υποδομή.’
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς