EVIASPORTS ΒΟΛΕΪ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΕΣΠΑΑΑ: Αστέρας Αλιβ.-Αστέρας Αγ.Δημ. 0-3 (pics)

Το μεσημέρι της Κυριακής 2/12 ‘Αστέρες’ του βόλεϊ αντάμωσαν στο κλειστό γυμναστήριο του Αλιβερίου, ο Αστέρας του Αλιβερίου και ο αντίστοιχος του Αγίου Δημητρίου, για τη δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του τρίτου γκρουπ του πρωταθλήματος νεανίδων ΕΣΠΑΑΑ.

Η ομάδα του Αγίου Δημητρίου επικράτησε των γηπεδούχων με 3-0 σετ. Πραγματόποιηθηκε ένα πολύ καλό παιχνίδι και απ’ τις δύο ομάδες, που κράτησαν το ενδιαφέρον των φιλάθλων αμείωτο. Οι αθλήτριες του Βαγγέλη Αργύρη προσπάθησαν για το καλύτερο, όμως έκαναν κάποια λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενες, που φάνηκαν να είναι πιο συγκεντρωμένες στο στόχο τους και δίκαια επικράτησαν, αφήνοντας ικανοποιημένη την προπονήτρια τους Ζωή Νικολέττα.

ΣΕΤ: 15-25 (21′), 19-25 (20′), 17-25 (19′).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αθ. Τόλιος-Θ. Πέικος

Αστέρας Αλιβερίου (Αργύρης Β.): Αργύρη Μ., Γλάρου Δ., Κρόμπα Κ., Μακρύγιαννη Ζ., Μαρκόγλου Δ., Ντούρα Σ., Παπαθανασίου Χ., Τζελιλάϊ Κ., Ρέτσα Π. Μπάνου Κ.

Αστέρας Αγίου Δημητρίου (Νικολέττα Ζ.): Σταμπουλοπούλου Μ., Σοφιανίδου Λ., Κεστεκίδου Ε., Μανωλά Ν., Βλάχου Α., Μαντέλου Ε., Βιεράκη Ε., Μαστοράκου Ν., Μαραγκού Ε., Στεργίου Ε., Καβαλλάρη Ν., Καράμπελα Λ.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Ακαδημία Ψαχνών-Μέσσαπος 2-2

Παναγιώτης Βαρσαμάς

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Αυλωνάρι-Στύρα 5-4

Κώστας Λαγός

Αμαρυνθιακός: Μη απαρτία και νέα ΓΣ στις 7/6

Κώστας Λαγός