EVIASPORTS.GR Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ. Παπακωνσταντίνου: ‘Είχα την υποχρέωση να παρουσιαστώ στην προπόνηση’

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιάννη Παπακωνσταντίνου στο eviasports, για τη σημερινή συνάντηση του με τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χαλκίς, πριν την έναρξη της προπόνησης.

‘Εγώ είχα την υποχρέωση να παρουσιαστώ στην προπόνηση, για να εξηγήσω στους προπονητές και στους ποδοσφαιριστές τι έχει γίνει στην προσπάθεια που κάνω με Ευβοιώτες επιχειρηματίες για να αναλάβουν την ομάδα.

Όντως πήγα στα αποδυτήρια και είπα αυτά που έχω πει σ’ όλους και όλοι γνωρίζουν. Τους είπα ότι συζητάω με δύο επιχειρηματίες, οι οποίοι συζητούν με 5-6 ακόμη άτομα, για να προχωρήσει η κατάσταση.

Τα πράγματα αυτή τη στιγμή έχουν μια θετική εξέλιξη. Απλά πρέπει να περιμένουμε, γιατί το πρώτο ραντεβού το έκανα την περασμένη Παρασκευή, αφού δέχτηκα πιέσεις για να πάρω πρωτοβουλία για τη σωτηρία της ομάδας, από κάποια άτομα, και ιδιαίτερα απ’ τον Βαλάντη Μπλέτσα, που με ενημέρωσαν ότι η ομάδα πάει προς διάλυση.

Έτσι ως διοικητικός παράγοντας του νομού, θέλησα να προχωρήσω γιατί πιστεύω ότι ο ΑΟΧ είναι ομάδα του νομού και όχι μόνο της Χαλκίδας. Και αυτό έκανα.

Ζήτησα από παίκτες και προπονητές να κάνουν υπομονή μέχρι την άλλη Παρασκευή και να μείνουν προσανατολισμένοι στους στόχους που έχουν και ελπίζω τα πράγματα να έχουν θετική εξέλιξη.

Τους είπα επίσης, ότι ως άνθρωπος έχω εκτεθεί, αλλά για το καλό της ομάδος και για το καλό του ποδοσφαίρου της Εύβοιας.

Κάποιος με ρώτησε για το νέο διοικητικό σχήμα και είπα ότι η καινούργια διοίκηση, θα είναι καθαρά διοίκηση που θα την επιλέξουν οι επιχειρηματίες. Μπορεί και να μην είναι κανένας απ’ το παλιό σχήμα.’

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (11/9/2021): Καλοχώρι/Παντείχι-ΑΕ Χαλκίδας 1-1 (photos)

Βησσαρίωνας Νάνος

Β’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Στύρα-Ερμήλιος 5-0

Κώστας Λαγός

Ν. Θεοδοσιάδης: ‘Μας αντιμετωπίζουν σαν να μην υπάρχουμε’

eviasports