EVIASPORTS.GR ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Εντυπωσιακός ο Μπίλας με 3 χρυσά σε ημερίδα στο ΟΑΚΑ!

Ο Χαλκιδέος κολυμβητής Στέργιος Μπίλας, που είναι πλέον αθλητής του συλλόγου ‘Ωκεανός’ στην Αθήνα, ήταν εντυπωσιακός στην ημερίδα που διοργάνωσε η ομάδα του στο ΟΑΚΑ το Σαββατοκύριακο 24-25 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή περίπου 700 κολυμβητών αγωνιστικών κατηγοριών.

Η Μπίλας κολύμπησε στα 50 μέτρα σε ελεύθερο, πεταλούδα και ύπτιο κατακτώντας ισάριθμα χρυσά μετάλλια ενώ ανακηρύχθηκε από τους διοργανωτές και κορυφαίος αθλητών των αγώνων στην κατηγορία Εφήβων!

Για την εποχή που έγιναν οι αγώνες, οι χρόνοι του Μπίλα ήταν πολύ καλοί, αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Συγκεκριμένα, στα 50 μ. ελεύθερο έκανε 23,90 ενώ πέρυσι είχε ξεκινήσει με 24,70, ενώ στα 50 μ. πεταλούδα κολύμπησε σε 25,20 και στα 50 μ. ύπτιο σε 27,30.

Ο Μπίλας θα συμμετέχει από 26 Δεκεμβρίου-6 Ιανουαρίου στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας που θα γίνει στην Πτολεμαϊδα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ευβοϊκός ΓΑΣ: Συμμετοχή στο πανελλήνιο κατηγοριών (photos)

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: ΑΟ Χαλκίς-Βύζας Μεγάρων 1-1

Χρήστος Σεφερλής

Θ. Αναγνώστου: ‘Πήραμε σκορ πρόκρισης’

Δημήτρης Μαυρούτσικος