ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Ερμήλιος-Ληλάντιο 2-8

Εκτός έδρας επικράτηση για το Ληλάντιο με 8-2 επί του Ερμήλιου, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος παίδων της ΕΠΣΕ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο δεύτερο λεπτό με τον Δεληγιάννη και ένα λεπτό μετά ο Σ. Μαρτζούκος έκανε το 0-2. Στο 9′ ο Ν. Μαρτσούκος έκανε το 0-3 και στο 18′ ο Καπαρίτης το 0-4. Με δεύτερο προσωπικό τέρμα ο Ν. Μαρτζούκος σημείωσε το πέμπτο γκολ του Ληλαντίου στο 30′ και τρία λεπτά μετά ο Μπεληγιάννης έκανε το 0-6, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 41′ ο Κουβούκης έκανε εφτά τα τέρματα της ΑΕΛ, ενώ στο 50′ ο Παναγιωτόπουλος πέτυχε το πρώτο τέρμα των γηπεδούχων. Στο 56′ σημειώθηκαν δύο τέρματα, ένα για κάθε ομάδα: ο Αλαμάρας σκόραρε για τον Ερμήλιο και ο Μπεληγιάννης (δεύτερο προσωπικό) για το Ληλάντιο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αντωνίου Χ.

ΓΚΟΛ: 50′ Παναγιωτόπουλος, 56′ Αλάμαρας-2′ Δεληγιάννης, 3′ Μαρτζούκος Σ., 9′ & 30′ Μαρτζούκος Ν., 18′ Καπαρίτης, 33′ & 56′ Μπεληγιάννης, 41′ Κουβούκης.

Ερμήλιος (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Αγγελής, Δασκαλόπουλος, Κωσταράγκος, Κανάκης, Καραμπιτσάκος, Πετράκης, Βέλης, Αλάμαρας, Καλαμαράς, Αντωνόπουλος (50′ Σαββίδης), Παναγιωτόπουλος (42′ Φρούσης).

Ληλάντιο (Δημήτρης Καλέντζης): Βλάμης (46′ Κόκκινος), Ρουμελιώτης, Λιάσκος, Ντούρμας, Καπαρίτης, Ηλιόπουλος (46′ Μάρκου), Κουβρούκης, Μαρτζούκος Ν. (46′ Μπαλάνος), Σταγάκης (46′ Αρτσίτας), Μπεληγιάννης, Μαρτζούκος Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Σκύρος-Μαρμάρι 1-0

Κώστας Λαγός

Αναγέννηση Μαντουδίου: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για Ελ. Ματσούκα

Κώστας Λαγός

Οι γούνες στο Κίεβο και η μόνη φορά που η UEFA απέβαλλε ομάδα από τους ομίλους

Νίκος Μποζιονέλος
-->