EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ-ΚΗΡΙΝΘΟΣ 5-0

Εύκολη επικράτηση για την Δόξα Προκοπίου απέναντι στην ομάδα της Κηρίνθου με το ευρύ σκορ 5-0. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, βρίσκοντας πέντε φορές το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και πήραν με χαρακτηριστική ευκολία τους 3 βαθμούς.

Στο 4ο λεπτό ο Μακρής άνοιξε το σκορ (1-0) για την ομάδα του Προκοπίου. Στο 8′ ο Μορφούλης έγραψε το 2-0 και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους. Ο Καλάης στο 19′ έκανε το 3-0 με τον Μακρή να μην κάνει λάθος από την άσπρη βούλα και να γράφει το 4-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες της Δόξας κέρδισαν πάλι πέναλτι, με τον Αγγελόπουλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση, βρίσκοντας δίχτυα, για το τελικό 5-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαδόπουλος-Κοντογιάννης-Λειβαδιτάκης.

ΓΚΟΛ: 4′ Μακρής, 8′ Μορφούλης, 19′ Καλάης, 21′ Μακρής (πεν.), 46′ Αγγελόπουλος (πεν.)

ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ: Αλατζάς, Μορφούλης Γ., Κεχαγιάς (80′ Σεγκούνας), Πιτσής, Τσούπρος, Μακρής (55′ Δανέλης), Αγγελόπουλος (60′ Σοφούλης), Μάλλιαρης (70′ Παπατσούλης), Καλάης, Κανελλόπουλος, Μορφούλης Αθ.

ΚΗΡΙΝΘΟΣ: Πασβάγγας, Καστανιώτης (75′ Χατζησάββας), Τριανταφύλλου, Ξεθέρης, Τσώτος, Βρεττός, Ζανής (67′ Σταματέλος), Περήφανος Γ., Περήφανος Ν., Τσούτσικας (85′ Μπαλατσός), Ραβανός (70′ Σταμούλος).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πέρσι… σαν σήμερα (25/4/2020)

eviasports

Irida Sports: Επώνυμη εμφάνιση προπόνησης σε προνομιακή τιμή!

Κώστας Λαγός

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ: ΑΟ Χαλκίς-Αρτάκη 0-3

Κώστας Λαγός