EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Μαρμάρι-Κονίστρες 1-1

Ισόπαλοι αναδείχτηκαν Μαρμάρι και Κονίστρες με 1-1, για την πέμπτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο τρίτο λεπτό με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπαλογιάννη. Στο 23′ ο Πετρογιάννης εκτέλεσε φάουλ για τους φιλοξενούμενους, ο Διακάκης έδιωξε με τα πόδια και ενώ ο Καλογερόπουλος βρισκόταν σε μειονεκτική θέση. Πέντε λεπτά μετά ήταν η σειρά του Μαρμαρίου να βγει μπροστά: ο Διακάκης έβγαλε τη σέντρα και ο Ποδαράς πήρε την κεφαλιά, αλλά μπλόκαρε εύκολα ο Β. Αγγελόπουλος.

Τελικά η ομάδα των Κονιστρών κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 37′. Ο Πετρογιάννης εκτέλεσε φάουλ (που κέρδισε ο ίδιος) και ο Καλογερόπουλος απέκρουσε. Η μπάλα στρώθηκε στον Ευ. Αγγελόπουλο που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα ‘εξουδετερωμένο’.

Στο 60′ ο Ποδαράς έκανε γέμισμα, αλλά ο Β. Αγγελόπουλος με ωραίο έξοδο απομάκρυνε, πριν ο Μπαλογιάννης γίνει απειλητικός. Ένα τέταρτο μετά, ο Μπαλογιάννης με ωραία κάθετη μεταβίβαση βρήκε τον Τεργιάκη, που πλάσαρε τον Β. Αγγελόπουλο, ο οποίος έδιωξε με τα πόδια. Στην επαναφορά η μπάλα έφτασε και πάλι στον Τεργιάκη, το νέο σουτ του οποίου εξουδετέρωσε με εντυπωσιακό τρόπο ο πορτιέρο των Κονιστρών. Τέλος στο 89′ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή στιγμή με προσπάθεια του Πίγκου, που έκανε κούρσα απ’ τα δεξιά και πάτησε περιοχή, όμως η τελική του προσπάθεια έφυγε άουτ.

Για το συγκεκριμένο αγώνα οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν το Μαρμάρι για τη φιλοξενία  και συγχαίρουν το διαιτητικό ‘τρίο’ της συνάντησης. Αναλυτικά: ‘Ο ΑΟ Κονιστρών & Περιχώρων θέλει να ευχαριστήσει τον ΑΟ Μαρμάριου για τη φιλοξενία του και να συγχαρεί το διαιτητή του αγώνα Μούρτικα, καθώς και τους βοηθούς για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα.’

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μούρτικας-Ζεϊμπέκης-Μαρίνος.

ΓΚΟΛ: 3′ Μπαλογιάννης-37′ Ευ. Αγγελόπουλος.

ΑΟ Μαρμαρίου: Καλογερόπουλος, Χαραγκιώνης, Ντάφλος, Τσαπέτας (71′ Αστήθας), Βαγιεράκης, Μαρμαρίδης, Ποδαράς, Διακάκης, Τσόνγκα, Τεργιάκης, Μπαλογιάννης.

ΑΟ Κονιστρών & Περιχώρων: Αγγελόπουλος Β., Κολτσινάκου, Κόκκος (89′ Χαιράνι), Μούντριχας Σ., Μούντριχας Αλ., Πόγκας, Κατσής, Πετρογιάννης, Αγγελόπουλος Ευ., Ντρακότι (82′ Σέγκος), Πίγκος.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Photo album απ’ το Ληλάντιο-Ηρακλής Ψαχνών

Κώστας Λαγός

Photo album απ’ το Προποντίδα-Απόλλων Ερέτριας

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Απόλλων Παραλίας 2-1

Κώστας Λαγός