‘Ανοιχτούς λογαριασμούς’ άφησαν Ηρακλής Ψαχνών και Αυλωνάρι, στο πρώτο ματς των προημιτελικών, με το τελικό αποτέλεσμα να ευνοεί θεωρητικά τους ‘κιτρινόμαυρους’, που προκρίνονται ακόμη και με ‘λευκή’ ισοπαλία, στον επαναληπτικό.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 51′ με γκολ του Καραχάλιου, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 81′, με τον Καρλή -που είχε περάσει στο παιχνίδι λίγα λεπτά πριν- να διαμορφώνει το τελικό 1-1.
Στο 51′ ο Μάριος Καραχάλιος έκανε το 1-0 για τον Ηρακλή και του έδωσε προβάδισμα πρόκρισης.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πόγκας (Πασχαλίδης-Παππάς)
ΓΚΟΛ: 51′ Καραχάλιος-81′ Καρλής.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θανάσης Μεθενίτης): Κηρόπουλος, Ντούμας (53′ Π.Δ. Σκριβάνος), Σπανός (78′ Κούτρας), Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Τσολάκος, Καραχάλιος, Γ. Αγγελάτος, Π.Λ. Σκριβάνος, Δ. Αγγελάτος, Μήτρου (73′ Τσούτσης).
ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Βαγγέλης Ντόβολης): Διαμαντάρας, Κόκκος, Παππάς (61′ Μπρεγκανάκου), Καρατζάς, Κωνστάντιος, Λαθουράς (75′ Καρλής), Φωτιάς, Τσαγκός (68′ Καράπας), Βασ. Τσαλιαγκός, Κούρτης, Μανδράκας.
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς