EVIASPORTS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ: Συντριβή για ‘Μπάρτσα’ (ΧΑΛΚΙΔΑ-ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ 9-2)

Παρότι αγωνίστηκαν με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεση τους, οι ‘νεραντζούρι’ κέρδισαν με το εντυπωσιακό 9-2 την Προποντίδα και εξασφάλισαν απ’ το πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού την πρόκριση στα ημιτελικά.

Η Χαλκίδα, που είναι η κάτοχος του τίτλου του θεσμού, άνοιξε το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό του αγώνα με τον Παπαδάκη, ενώ στο 11′ ο Μπασινάς έκανε το 2-0. Τέσσερα λεπτά μετά η Προποντίδα μείωσε το σκορ με τον Γκόσι, αλλά μάλλον αυτό… ‘θύμωσε’ τους γηπεδούχους. Έτσι στο 18′ ο Παπαδάκης με δεύτερο προσωπικό τέρμα ‘έγραψε’ το 3-1 και στο 27′ ο Γιαλαμίδης έκανε τέσσερα τα τέρματα του ΑΟΧ.

Στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης ο Παλαιολόγος έκανε το σκορ 5-1, ενώ πέντε λεπτά μετά ήταν η σειρά του Σπυριδάκη για να σκοράρει. Στο 68′ ο Σταματούκος έκανε το 7-1, ενώ στο 74′ σημειώνοντας το όγδοο τέρμα της ομάδας του έκανε ‘χατ-τρικ’. Δύο λεπτά μετά με δεύτερο προσωπικό γκολ ο Σπυριδάκης έκανε το σκορ 9-1, ενώ ο ίδιος λίγο αργότερα έχασε πέναλτι (απόκρουση Τσιβλέρη). Στο 83′ ο Βελούσι διαμόρφωσε το τελικό 9-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κηρύκος (Δελχάς-Μουρτίκας)

ΓΚΟΛ: 2’+18’+74′ Παπαδάκης, 11′ Μπασινάς, 27′ Γιαλαμίδης, 47′ Παλαιολόγος, 52’+76′ Σπυριδάκης, 68′ Σταματούκος-15′ Γκόσι, 83′ Βελούσι.

ΧΑΛΚΙΔΑ (Δημήτρης Λύκος): Ανδρούτσος (65′ Μήλιος), Γιαλαμίδης (46′ Σχίζας), Τόλης, Πατερίτσας, Σταματούκος, Δούλος, Σπυριδάκης, Μπερίσα, Παπαδάκης, Μπασινάς (58′ Μπουζούρας), Παλαιολόγος (72′ Ντάμπος).

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Δημήτρης Καραγιάννης): Τσιβλέρης, Αθανασίου, Αναγνώστου (46′ Νερούτσος), Μωραϊτης, Φρυγανάς, Σταθόπουλος (52′ Βελούσι), Θαλάσσης, Μπόζντα, Παράκατης (16′ Στούπας), Τσακόγιας (72′ Τσιαμπαλής), Γκόσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Photo album απ’ το Ληλάντιο-ΑΕΕΠ Χαλκίδας

Ιάσονας Πάνος

Γ’ Εθνική (γυναικών): Όλο το πρόγραμμα του 7ου ομίλου

Κώστας Λαγός

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ: Τα ονόματα των παίδων που κλήθηκαν στη σημερινή προπόνηση (19/11)

Κώστας Λαγός