Την πρόκριση στα ημιτελικά του φετινού κυπέλλου Εύβοιας εξασφάλισε απ’ το πρώτο παιχνίδι η Αρτάκη, που επικράτησε με 5-0 στην έδρα των ‘μαυραετών’.
Ο ΑΟΝΑ άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τσομπάνη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αξιοποιώντας σέντρα του Μπαλαμπάνη. Στο 58′ ο Καραντάκης έκανε το 0-2 και δέκα λεπτά μετά ο Λούρος σημείωσε το τρίτο τέρμα των φιλοξενούμενων. Ο Καραντάκης έκανε ‘χατ-τρικ’ πετυχαίνοντας και τα επόμενα δύο γκολ της ομάδας του, στο 77′ και στο 88′.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βρακάς (Αντωνίου-Ρέτσας)
ΓΚΟΛ: 45’+2′ Τσομπάνης, 58′ & 77′ & 88′ Καραντάκης, 68′ Λούρος.
ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ (Κουτσουφλάκης): Αλατζάς, Γ. Μορφούλης, Κεχαγιάς, Μακρής, Τσούπρος (78′ Σοφούλης), Κανελλόπουλος, Καλλαής, Μάλλιαρης, Τσιπτσής, Σταμούλος (70′ Δανέλης), Α. Μορφούλης (87′ Παπατσούλης).
ΑΡΤΑΚΗ (Ζέρβας): Αγριόδημος, Νικολάου, Μπαλαμπάνης, Πουρνής, Θωμάς (60′ Τουρκοχωρίτης), Τσούτης, Λειβαδίτης (55′ Λούρος), Μπελίτσος (46′ Κολιόπουλος), Καραντάκης, Ζαχαρόπουλος, Τσομπάνης (62′ Κούκα).
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς