Εκτός έδρας ήττα για τον ΑΟ Χαλκίς με 2-0 απ’ τον Ηλυσιακό, με τους ‘νεραντζούρι’ να αγωνίζονται με παίχτη λιγότερο απ’ το 32′.
Σε εκείνο το λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χαραλαμπίδης, παρ’ όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν το βαθμό της ισοπαλίας ως το 76ο λεπτό, οπότε και ο Τσίτσαρης άνοιξε το σκορ και δύο λεπτά μετά ο Μάλτσης διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κυρίτσης (Γουρνιάς-Καλλής)
ΚΟΚΚΙΝΗ: 32′ Χαραλαμπίδης.
ΓΚΟΛ: 68′ Τσίτσαρης, 78′ Μάλτσης.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μιχελής, Μέξης, Ρόππας, Πιπίνης, Λαμπρόπουλος, Ντούνης, Τσίτσαρης, Παπαδημητρίου (55′ Γκέζος), Κρεββατάς (75′ Κατσίβελας), Μάλτσι (88′ Γιαβρούδης), Σεράνι (60′ Κονδύλης).
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Δημήτρης Λύκος): Σταυριανός, Γιαλαμίδης, Νυφαδόπουλος, Μπουζούρας, Σχίζας, Βέργος (63′ Μπασινάς), Ντάμπος (90′ Παπαδάκης), Πατερίτσας, Πλουμής (83′ Παλαιολόγος), Ντελέκος, Χαραλαμπίδης.
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς