Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Κατέρρευσε στην επανάληψη (ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡ.-ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜ.) 1-4

Εντός έδρας ήττα για τον Απόλλωνα Ερέτριας από τη Θύελλα Καμαρίου, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την ανατροπή στην επανάληψη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα της Εύβοιας, αφού κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με μακρινό δυνατό σουτ του Αμαραντίδη. Σταδιακά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και δημιούργησαν ευκαιρίες για την ισοφάριση, που τελικά ήρθε στο 54′ με τέρμα του Αργυρίου. Στο 74′ ο Ερρίκος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Σαντορίνης, ενώ ουσιαστικά όλα κρίθηκαν υπέρ των φιλοξενούμενων στο 79′, όταν ο Ρέτζο έκανε το 1-3. Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Ερρίκο να σκοράρει για δεύτερη φορά.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βλάχος (Γουρμάς-Κουλοχέρης)

ΓΚΟΛ: 7′ Αμαραντίδης-54′ Αργυρίου, 74′ & 90’+2′ Ερρίκος, 79′ Ρέτζο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Βαλκάνος): Μπασινάς, Μετσανάι, Ρούσσος, Χριστοδουλόπουλος (83′ Σμυρναίος), Μπαλόζι (83′ Κοντός), Καλοχωρίδης, Μώρος (70′ Κοκκάλας), Ντουλαβέρης, Βαλκάνος, Τόρα, Αμαραντίδης (65′ Τρεγκάι).

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Μιχάλης): Τσουκαλάς, Δαβιλάς (77′ Γατσέλος), Σπανός, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Μαυρομάτης (46′ Αρβανίτης), Αργυρίου (86′ Λυγνός), Ζανελάρι (68′ Φύτρος Σ.)

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

EVIASPORTS LIVE SCORE (ΣΑΒΒΑΤΟ 24/11)

Κώστας Λαγός

Φ. Ιωαννίδης: Χάρισε το 11ο ‘τρίποντο’ στο Αγρίνιο! (video)

Κώστας Λαγός

Γ. Πεππές: ‘Η ομάδα βγάζει υγεία από παντού’

Κώστας Λαγός