Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Πρώτη ήττα για ‘νεραντζούρι’ (ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ-ΧΑΛΚΙΔΑ 3-0)

Την πρώτη της φετινή ήττα γνώρισε η Χαλκίδα, που φιλοξενήθηκε απ’ τον Άγιο Ιερόθεο, στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του έβδομου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι, που είχαν καθολική υπεροχή, άνοιξαν το σκορ στο 23′ με πλασέ του Θανόπουλου, ενώ στο 32′ ο Μπίρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με -επίσης- εκτέλεση φάουλ ο Θανόπουλος, σημειώνοντας έτσι στο 67′ το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ο ίδιος παίχτης εκτέλεσε κερδισμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους, αλλά ο Σταυριανός κατάφερε να αποκρούσει.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Ζωντός, Πολίτης (72′ Συμάκου), Μανδαμαδιώτης, Τσατσαρής, Μπίρης, Αποστόλου, Λέσση, Γκουτσούλας (70′ Μπαλατσούρας), Κράσι, Θανόπουλος (75′ Νικολέτος), Σουλελές (57′ Αποστολόπουλος).

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Δημήτρης Λύκος): Σταυριανός, Πατερίτσας, Νυφαδόπουλος, Μπούζουρας, Σχίζας, Βέργος (75′ Μπασινάς), Ντάμπος, Γιαλαμίδης, Πλούμης (70′ Παπαδάκης), Ντελέκος, Χαραλαμπίδης (85′ Σταματούκος).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μοιραίο δυστύχημα για τον Δημήτρη Τάγκα

eviasports

ΑΟΝ Αρτάκης: Κοπή πίτας στις 12/1

Κώστας Λαγός

Ηρακλής Ψαχνών: Σήμερα η καθοριστική για το μέλλον ΓΣ

Κώστας Λαγός