ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ: Ανακοίνωση για την αναβολή του αγώνα κυπέλλου

Ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση για αναβολή του αγώνα κυπέλλου Εύβοιας του Λήλαντα Βασιλικού με τη Χαλκίδα, εξέδωσε η διοίκηση του ‘ποταμού’.

Στην ανακοίνωση της ομάδας του Βασιλικού παρατίθεται το άρθρο 22 του ΚΑΠ, ενώ στη συνέχεια η διοίκηση του Λήλαντα υποστηρίζει ότι ‘δεν ρωτήθηκε για την αναβολή του αγώνα’.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

‘Άρθρο 22 του ΚΑΠ
Πρόγραμμα αγώνων
1. Η πρόσκληση ομάδας για να συμμετάσχει στους αγώνες πρωταθλήματος γίνεται με την κοινοποίηση προ τριών (3) ημερών για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, πριν την ημέρα διεξαγωγής τους, του προγράμματος των συναντήσεων που καταρτίζεται ύστερα από δημόσια κλήρωση.
Οι ομάδες δεν έχουν το δικαίωμα αναβολής οποιουδήποτε αγώνα με κοινή συμφωνία τους.
Η διοργανώτρια δύναται, κατά την κρίση της, να προβεί σε αναβολή προγραμματισμένου αγώνα, χωρίς χρονικό περιορισμό για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. διακοπή συγκοινωνιών, θεομηνία, ακραία καιρικά φαινόμενα κτλ.) ενημερώνοντας σχετικά τα ενδιαφερόμενα σωματεία.

Αυτά αναφέρει ο ΚΑΠ.

Το ΔΣ του Α.Ο.Φ. Βασιλικού <<ΛΗΛΑΣ>> διευκρινίζει ότι δεν ρωτήθηκε ποτέ για την αναβολή του αγώνα κυπέλλου με τον Α.Ο. Χαλκίς και ότι πληροφορήθηκε την αναβολή τηλεφωνικά στις 11:30 περίπου και με mail στις 11:41 το πρωί της ημέρας τέλεσης του αγώνα, δηλαδή την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και 4 μόλις ώρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα. Θέλουμε να τονίσουμε ότι η ομάδα μας είχε έτοιμες τις κάρτες υγείας των ποδοσφαιριστών και επίσης ότι η αναβολή είναι αντίθετη προς τα συμφέροντα και τον προγραμματισμό της ομάδας μας.’

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κ14 ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα & διαιτητές (10-11/12)

Κώστας Λαγός

ΠΑΟ Κανήθου: Δύο προσθήκες στο ρόστερ

Κώστας Λαγός

ΑΟ Αυλίδας: Ο Αν. Καπνίσης στην τεχνική ηγεσία

Κώστας Λαγός