ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Αναβολή στο ΛΗΛΑΣ-ΧΑΛΚΙΔΑ λόγω κάρτας υγείας

Αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για σήμερα αγώνας για την τρίτη φάση του κυπέλλου Ευβοιας, μεταξύ του Λήλαντα Βασιλικού και του ΑΟ Χαλκίς.

Αιτία για την αναβολή, το πρόβλημα που έχει προκύψει απ’ το μικρό χρονικό διάστημα που δόθηκε για την έκδοση κάρτας υγείας, που πρέπει πλέον να έχουν και όλοι οι ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού, το έγγραφό της οποίας έφτασε στην τοπική ποδοσφαιρική ένωση (μέσω της ΕΠΟ) την περασμένη Πέμπτη 4/10, όλοι οι ποδοσφαιριστές θα έπρεπε να έχουν αποκτήσει κάρτα υγείας ως την Τρίτη 9/10.

Πρακτικοί λόγοι, κάνουν μάλλον αδύνατο να εκδοθούν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα οι κάρτες υγείας για όλους τους ποδοσφαιριστές, γιατί είναι πολύ δύσκολο να γίνουν μαζικά οι απαραίτητες κλινικές εξετάσεις που απαιτούνται για την έκδοση της κάρτας.

Η ανακοίνωση αναβολής απ’ την ΕΠΣΕ αναφέρει: ‘Λόγω μη παράτασης της προθεσμίας Κάρτας Υγείας Αθλητή, ο αγώνας Κυπέλλου Γ΄φάσης Α.Ο.Φ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ -Α.Ο ΧΑΛΚΙΣ που είχε ορισθεί για σήμερα , ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ και θα ορισθεί με νεώτερο έγγραφο.’

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κύπελλο ΕΠΣΕ (Α’ Φάση): Αποτελέσματα & βαθμολογίες (29/9)

Κώστας Λαγός

Photo album απ’ τη ΓΣ του ΑΟ Χαλκίς

Κώστας Λαγός

‘Η ΜΝΗΜΗ ΔΑΚΡΥΖΕΙ’: ΔΕΚΑΕΤΙΑ ’70 (‘Οι λοιποί συγγενείς’, μέρος Β)

Θανάσης Κούτος